fbpx

Сьогодні ЖК «Continent» поділиться з вами ще одним корисним лайфхаком😉

Сьогодні ЖК «Continent» поділиться з вами ще одним корисним лайфхаком😉

Як знайти місце для ліжка в однокімнатній квартирі? 🛏

🔸Перегородка
Найпростіший варіант – встановити в кімнаті і диван, ліжко, розмежувавши зони на спальню і вітальню. Перегородкою може служити шафа або стелаж, штора або легка рейкова конструкція. Навіть суцільний лист скла! Перегородка повинна бути одночасно і досить прозорою (щоб пропускати світло), і досить щільною (щоб приховувати зайве)
➡️ Порада: Є спосіб обійтися і без перегородки, наприклад, встановивши диван в ногах ліжка. Так із зони вітальні не буде видно спальне місце. Єдине обмеження – диван варто підбирати по ширині ліжка.

🔹Подіум
Фішка ліжка на подіумі в тому, що ви не бачите спальне місце з дивана – воно просто розташоване вище. Правда, для конструкцій заввишки більше півметра доведеться передбачити драбинку.
➡️ Порада: Інший варіант – сховати висувне ліжко в сам подіум. Тоді над ліжком можна влаштувати хоч вітальню, хоч кабінет, хоч кухню. Варто подбати про достатню опору (на п’яти коліщатках замість чотирьох) і відмовитися від килима, який може збиратися під час розкладання.

🔸Ліжко-горище
У невеликій квартирі (особливо студіях до 30 кі.м.) розумніше підняти спальне місце під стелю. Зазвичай його піднімають над диваном або шафою, вбиральнею, кухнею або санвузлом. З урахуванням того, що площа конструкції – не більше 4 кв. м, розмістити її можна і над передпокоєм.
➡️ Порада: Рекомендована висота від матраца до стелі – 70 см. Власник квартири повинен вільно розміститися там сидячи. Висота під ліжком – на 10 см вище найвищого члена сім’ї. Але якщо під ліжком встановлено диван або розміщена гардеробна, то цими вимогами можна знехтувати.

🔹Ліжко в шафі
Іноді ліжко ховають всередину системи зберігання. Це особливо зручно для односпального – по ширині воно якраз відповідає шафі, а зовні вся система сховається за єдиним фасадом. Якщо гості не знають про складне планування квартири, то і не здогадаються, що за шафою в вітальні ховається спальня.
Чекаємо на Вас у відділі продажу
📌 м. Львів, вул. Наукова 53 та Наукова,3
📲 Телефон: 098 45 45 777; 050 45 45 777
🖥 Наш сайт: https://continent.lviv.ua/

[contact-form-7 id=”32197″ title=”Contact form header_ukr”]

×

[contact-form-7 id=”33048″ title=”Contact form header_rus_copy”]

×