fbpx

🚪 Міжкімнатні двері 🚪

🚪 Міжкімнатні двері – важлива частина інтер’єру. Від їх вибору залежить не тільки практичність і функціональність, а також затишок і естетика в квартирі. Щоб придбати якісні двері, зверніть увагу на наступні характеристики. ⠀
⠀⠀
🔻 Матеріал ⠀
🚪 Двері повинні бути виконані з натуральних і екологічно чистих матеріалів, безпечних для здоров’я. Найбільш придатними під ці критерії є двері з масиву дерева або панельні стільникові конструкції в обробці натуральним шпоном.
⠀⠀
🔻 Колір ⠀
Колір повинен бути глибоким, однорідним, без плям і вкраплень незрозумілого походження. Зазвичай двері підбираються під концепцію інтер’єру, тому для початку варто вирішити, якого кольору у Вас будуть підлога, стіни, меблі і лише потім вибрати колір і фактуру дверей.

🔻 Поверхня і форма ⠀
Поверхня повинна бути рівна і приємна на дотик. У зонах з’єднання рамок, решіток, багетів не повинно бути зазорів. Максимальна різниця рівних граней повинна становити 1 мм. ⠀

🔻 Функціональність ⠀
Якщо Ви хочете розширювати простір квартири, зверніть увагу на один із трендів – приховані двері. Їх головна особливість – відсутність конструктивних виступів, виходить, що двері ніби зливається зі стіною. Такі двері дуже функціональні, не вимагають багато місця і підходять для нестандартних прорізів.

Чекаємо на Вас у відділі продажу
📌 м. Львів, вул. Наукова 53 та Наукова,3
📲 Телефон: 098 45 45 777; 050 45 45 777
🖥 Наш сайт: https://continent.lviv.ua

[contact-form-7 id=”32197″ title=”Contact form header_ukr”]

×

[contact-form-7 id=”33048″ title=”Contact form header_rus_copy”]

×