fbpx

  🏢 Історія ЖК “CONTINENT” 🏢

 

            Історія ЖК “CONTINENT” розпочалась у травні 2017 року коли наша компанія отримала всі дозвільні документи для спорудження кварталу багатоповерхових житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення  та підземними паркінгами вздовж вул.Трускавецької.

         Ділянка була схожа на великий пустир, де окрім побутового сміття та будівельного непотребу нічого не було. Завдяки креативним ідеям, баченням та енергетиці досвідчених працівників компанії – будівельного відділу, відділу продаж та бухгалтерії, архітекторів та конструкторів розпочалось втілення у життя сучасного мега проекту під назвою Житловий квартал “CONTINENT”.

 

          Вже на старті робіт ми відкрили продаж квартир у першій черзі, що на той момент складалась із 2 будинків. Продаж квартир площею від 36 м.кв. стартував з “скандальної” на той час у Львові та околицях вартості у 9 900 грн/м.кв. Всі “експерти” в інтернет ресурсах запевняли наших потенційних клієнтів, що ми – ЖК “CONTINENT” не надовго, що за таку ціну неможливо збудувати та здати будинок. Але ми знали, що наші розрахунки і плани  — не фікція і не обман. Ми впевнено  приступили до робіт.

Кожного дня спільні дії наших працівників з усіх відділів  давали результат, результат який виливався у спорудження перших під’їздів. Тривав час, об’єми робіт зростали і ось вже через рік ми збудували перший будинок, а ще через 6 місяців довершили основну частину другого. Тим часом працюючи над концепцією кварталу ми враховували, які саме виклики сьогодення можуть бути у майбутніх мешканців, що саме є необхідним для комфортного перебування наших клієнтів у своїх домівках та на території поруч них. Нами покращено комплектацію квартир, що передбачалась по першій черзі і за власні кошти встановлено кращі віконні конструкції. Також одним із наших меседжів була зелена зона у кварталі. Висадження дерев та кущів, зокрема сакур. І ось перші сакури вже зацвіли під вікнами щасливих власників.

 

Купуючи квартири на старті при вартості у 9900 грн/м.кв багато хто орієнтувався на радянський стандарт ліфтів, наповнення квартир, оздоблення під’їздів та їх коридорів, але і тут ми приємно порадували своїх партнерів. Ми закупили сучасні безшумні швидкісні ліфти турецького виробника в яких встановлено гранітне покриття підлоги, лед освітлення, сенсорні панелі та кнопки виклику.

 
 

Встановили у під’їздах підвісну стелю системи “Армстронг”, провели інтернет до кожної квартири та

можливість підключення аудіо/відео- домофону, лічильники води, газу та електроенергії, індивідуальне газове опалення, котел та батареї, встановили хромовані поруччя на сходових маршах, фотоелементи на вмикання та вимикання освітлення у коридорах, фабричного виробництва вхідні двері. Витримали вимоги для людей з фізичними обмеженнями щодо під’їзду до ліфта та багато інших  приємних деталей.

Згодом у вересні 2018 року підтримуючи славні традиції українського господаря освятили та заклали фундамент 2 черги. Будинок на 3 під’їзди з підземним паркінгом та комерційними приміщеннями на першому поверсі з’явився вже за рік і скоро зустрічатиме своїх власників в очікуванні новосілля. Весною 2019 року паралельно будуючи вже 3 будинки ми розпочали будівництво 3 черги — 12 поверхового красеня, який вирізнятиметься у кварталі відкритими скляними терасами з виглядом на Сокільницьке лісництво. Продовжуючи тенденцію до зростання кварталу протягом 2019 року, у серпні та грудні ми розпочали будівництво 4 та 5 черг відповідно. В кожну нову чергу ми вносимо індивідуальність та змінюємо планування.

         Кожна черга розпочиналась із досить низьких цін на старті та набирала у вартості протягом будівництва. Відтак стартова вартість квартир у кожній новій черзі поступово зростала від 9900, 10500, 11500, 12000, 12 500, 12900, 13250, 13500, 13750, 14000, 14500 грн/м.кв. т.д. … 

         Зараз вже більше  250 власників отримали документи на квартири, частина з яких вже провела оздоблювальні роботи у квартирах та відсвяткувала новосілля. У житловому кварталі “CONTINENT” народились перші корінні мешканці, відчиняються маркети налаштовується побут, розміреним спокійним темпом триває життя. А ми в цей час працюємо над покращенням та вдосконаленням вже зробленого і плануємо майбутні черги. Адже ми будуємо цілий квартал — квартал де кожен буде відчувати себе щасливим та радісним, де вже  продумане місце для дозвілля дітей та батьків і кожен його мешканець буде пишатись місцем де живе.

Для Вас завжди відкриті двері наших відділів продажу за адресами :

📌 м. Львів, вул. Наукова 53 та Наукова,3
📲 Телефон: 098 45 45 777; 050 45 45 777
🖥 Наш сайт: https://continent.lviv.ua

📆 Пн. – Пт. з 09.00 до 19.00 та Сб. з 10.00-15.00.

Ми з радістю проведемо консультацію щодо вибору та придбання квартир, відвідаємо квартал та покажемо готові квартири.

З любов’ю до Вас  –  Ваш ЖК “CONTINENT” !

P.S.  Репост статті вітається та надає знижку у розмірі 5 000 гривень на придбання квартири у нашому житловому кварталі “CONTINENT” .

[contact-form-7 id=”32197″ title=”Contact form header_ukr”]

×

[contact-form-7 id=”33048″ title=”Contact form header_rus_copy”]

×